Showing posts with label google. Show all posts
Showing posts with label google. Show all posts

DragonForce Kembali Aktif


 Selamat malam dan salam 1 Malaysia. sekian lama kumpulan pengodam yang dikenali sebagai DragonForce mendiamkan diri, kini mereka muncul sekali lagi di alam maya ini.




Berikut adalah beberapa laman yang digodam oleh salah seorang ahli DragonForce yang menggelarkan dirinya sebagai Mohd Irfan a.k.a E-Fanz DF.

http://zone-h.com/mirror/id/18642468

http://www.zone-h.com/mirror/id/18642425

http://www.zone-h.com/mirror/id/18642311

http://www.zone-h.com/mirror/id/18642283

http://www.zone-h.com/mirror/id/18642271

http://www.zone-h.com/mirror/id/18641932

http://www.zone-h.com/mirror/id/18641879

http://www.zone-h.com/mirror/id/18641726

http://www.zone-h.com/mirror/id/18641619

http://www.zone-h.com/mirror/id/18640223

http://www.zone-h.com/mirror/id/18634488

http://www.zone-h.com/mirror/id/18634461

http://www.zone-h.com/mirror/id/18633897

www.pynx.net 
http://www.zone-h.com/mirror/id/18633881



screenshot yang sempat diambil

Motif serangan kali ini tidak dapat dikenal pasti dan mesej yang disampaikan cuma hanyalah "patch your box"

Click disini untuk mengikuti perkembangan terbaru kumpulan DragonForce 





Artikel ini ditulis oleh: PerantauSenja Facebook: perantausenja.inc Twitter: @perantausenja 
Continue Reading.....

Google pakistan digodam?

GilerMedia Author: Perantau Senja ·
Categories: , ,

Benarkah google pakistan google.pk digodam the hackers army?
mesej yang ditinggalkan the hackers army pada defacement mereka:
Restore!:

Total NIC BackUp!
Shame on Pakistani security Experts
If You Dont know security please dont Handle such High Domains

Dear admin,
You People Even dont know the security meaning asholes

You Dont have self respect but i feel shame
Now You should PackUp Your Sytem and saty away!

we are:
TheHackersArmy| @Pakbugs | @1337 | @DR.Torjan
|
http://adv.google.com.pk/
sumber lain yang di cari do zone -h : google.com.pk hacked =http://zone-h.org/mirror/id/18639528

Persoalan nya.. betulkah wujud domain google.com.pk dari google atau mereka mengunakan teknik teknik rahsia :p

Artikel ini ditulis oleh: PerantauSenja Facebook: perantausenja.inc Twitter: @perantausenja 
Continue Reading.....

Facebook

NetworkedBlog

Sponsor